Ελλαδα

Πρώην συνεργάτης του Ηλία Μίχου: «Περίμενες απ' αυτόν περίεργα πράγματα»

Γιατί σταμάτησαν να συνεργάζονται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kolonos-ilias-mixos

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Οι αποκαλύψεις πρώην συνεργάτη του κατηγορούμενου - Η διακοπή της συνεργασίας τους

«Ικανό για πολλά αλλά όχι για τέτοιο θέμα» χαρακτήρισε τον Ηλία Μίχο, τον κατηγορούμενο για τον βιασμό και την έκδοση της 12χρονης στον Κολωνό ένας πρώην συνεργάτης του.

Ο επιχειρηματίας Μάνος Συλιγνάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την συνεργασία του με τον κατηγορούμενο, αποκαλύπτοντας πως τον είχε διώξει καθώς «είχε προσπαθήσει να με πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα και με αυτή τη δικαιολογία διέκοψα τη συνεργασία μαζί του».

«Πριν από μια 8ετια όταν ξεκίνησα μια αυτοδιοικητική πορεία, είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλικός για να μου πουλήσει φίλους και γνωριμίες», τόνισε σχετικά.

«Ήταν ένας έντονος και ιδιαίτερος χαρακτήρας, όχι απλός άνθρωπος. Ήταν ένα παιδί που όντως περιμένεις να κάνει κάποια πράγματα περίεργα», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Έβλεπα έναν άνθρωπο με ένα ψεύτικο χαμόγελο που ήθελε να τα έχει καλά με όλους. Γνώριζα και την οικογένειά του και μου φαινόταν απόμακρος σε αυτούς».

Βέβαια, ισχυρίστηκε πως «ακόμα δεν πιστεύω ότι είναι ικανός να έχει ξεκινήσει κάτι τέτοιο μόνος του, δεν τον θεωρώ τόσο έξυπνο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ