Ελλαδα

Έρευνες για την εξαφάνιση 48χρονης στο Καρπενήσι - Φέρεται να είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Η τελευταία ανάρτηση στο Facebook και το σημείωμα στο αυτοκίνητο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eyrytania

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Πριν χαθούν τα ίχνη της, είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook εκδηλώνοντας πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της.

Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης στη γέφυρα της Ταρτάνας στην Ευρυτανία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του LamiaReport, η 48χρονη που είναι από τη Λαμία, αλλά είναι παντρεμένη κι εργάζεται στο Καρπενήσι, έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Το τελευταίο post στο Facebook

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα είχε είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να κάνει κακό στον εαυτό της μέσω Facebook και αυτό κινητοποίησε κάποιους φίλους, που ενημέρωσαν τον άνδρα της κι αυτός με τη σειρά του την αστυνομία.

Να θυμίσουμε πως το αυτοκίνητο της 48χρονης εντοπίστηκε στη γέφυρα κλειδωμένο και μέσα είχε αφήσει το κινητό της. Ακόμη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στο αυτοκίνητό της έχουν βρεθεί κάποια παπούτσια και ένα σημείωμα το οποίο όμως φαίνεται ότι είναι βιαστικά γραμμένο και ασυνάρτητο.

Στις έρευνες που πραγματοποιούνται συμμετέχει η ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με έξι άτομα και διασωστική λέμβο και επικεφαλής τον Διοικητή Χρήστο Πλουμάκη και ακόμη έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα από τις διπλανές υπηρεσίες, στελέχη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος και της Αστυνομίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ