- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Επιδείνωση καιρού: Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες
Ο χάρτης με την πρόγνωση ανά περιοχή
Επιδείνωση καιρού σήμερα Τετάρτη (21/9), με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας. Η αναλυτική πρόγνωση.
Ο καιρός χάλασε, με βροχές και καταιγίδες να επηρεάζουν από τις πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη (21/9) περιοχές της χώρας.
Επιδείνωση καιρού αναμένεται στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας, με βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η θερμοκρασία θα καταγράψει πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.
Επιδείνωση καιρού: Οι περιοχές με βροχές
Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις αναμένονται στην Ανατολική Θεσσαλία, τη Χαλκιδική, την Κεντρική Στερεά, την Εύβοια, στις Σποράδες και την Ανατολική Πελοπόννησο.
Τα καιρικά φαινόμενα είναι Κατηγορίας 1, όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index - RPI) του meteo.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, από αργά το βράδυ της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, στις Σποράδες, την Εύβοια και σε τμήματα της Στερεάς θα ενταθούν.
Ο καιρός σήμερα Τετάρτη (21/9) σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και ενδεχομένως πρόσκαιρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός έχει νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών ή καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.