Ελλαδα

Λήξη συναγερμού στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου με τον πρώην παίκτη του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης
Ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης © NDP-Photo Agency

ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Στο τμήμα οδηγείται ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Συναγερμός είχε σημάνει τις τελευταίες ώρες στα ΕΛΤΑ του Κρυονερίου, καθώς ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος έγινε γνωστός ως μάνατζερ ράγκμπι, απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ειδικότερα, ο Πάνος Αργιανίδης είχε κλειστεί στον δεύτερο όροφο του κτηρίου και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε κρίση και έσπαγε ό,τι υπήρχε μέσα στον χώρο.

Τελικά, λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης βγήκε από τα ΕΛΤΑ και κατευθύνθηκε προς το ΑΤ Διονύσου. Στη θέα των αστυνομικών ο Πάνος Αργιανίδης άρχισε να τους πετάει χλωρίνη και άλλα αντικείμενα.

Νωρίτερα, άνδρες της πυροσβεστικής είχαν ανέβει με σκάλα από την εξωτερική πλευρά και προσπαθούσαν να του μιλήσουν με ντουντούκες.

Ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες ή οχι.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Αργιανίδης εργάζεται στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου ως υπεύθυνος ασφαλείας τους κτηρίου. Παλαιότερα ήταν ένας από τους παίκτες του πρώτου Survivor της εποχής ΣΚΑΪ. Ο 40χρονος κατάγεται από την Αθήνα, όπου και ζει μόνιμα. Στο ριάλιτι επιβίωσης είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός καθώς είχε συστηθεί στο κοινό ως μάνατζερ ράγκμπι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ