- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα την ώρα που πήγαινε στην εργασία του
Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες
Καβάλα: Δολοφονία 52χρονου έξω από την εργασία του - Τον πυροβόλησαν πολλές φορές και εξαφανίστηκαν
Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 52χρονο άνδρα καταγράφηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/9) στην Καβάλα. Το θύμα έπεσε νεκρό έξω από το εργοστάσιο στο οποίο εργαζόταν, μετά από καρτέρι θανάτου που του έστησαν άγνωστοι δράστες.
Άγνωστοι τον «γάζωσαν» με πυροβόλο όπλο τη στιγμή που βγήκε από το όχημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύσει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ή οι δράστες περίμεναν τον 52χρονο να έρθει στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση του δράστη (ή των δραστών) της άγριας δολοφονίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.