Ελλαδα

Ατύχημα σε λούνα παρκ: «Δεν σηκωθήκαμε καθόλου από το βαγόνι»

Τι καταγγέλλει ένας από τους τραυματίες που ήταν στο τρενάκι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένας από τους τραυματίες στο ατύχημα στο λούνα παρκ της Αθήνας
Ένας από τους τραυματίες στο ατύχημα στο λούνα παρκ της Αθήνας © YouTube/ΑΝΤ1

Στο λούνα παρκ το ατύχημα με το τρενάκι προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων νεαρών. Τι δήλωσε ένας από τους τραυματίες.

Με την προκαταρκτική εξέταση για το λούνα παρκ και το ατύχημα με το τρενάκι να έχει ξεκινήσει με εντολή της εισαγγελίας, o ένας από τους τέσσερις τραυματίες μίλησε για τα όσα δραματικά βίωσε το βράδυ της Τρίτης (6/9).

Όπως ξεκαθαρίζει, τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι τρεις που τραυματίστηκαν, δεν σηκώθηκαν στο βαγόνι. Το ατύχημα στο λούνα παρκ συνέβη στο τρενάκι που περνά με ταχύτητα μέσα από το νερό, έχοντας ανέβει πρώτα σε δύο τεχνητά υψώματα.

Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για μια 21χρονη και έναν 24χρονο. Η 21χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Φέρει κατάγματα στον θώρακα. Ο 24χρονος νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας, όπως και ο 25χρονος. Η τέταρτη τραυματίας, μια 22χρονη, νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διάσειση, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της θεωρείται καλύτερη σε σχέση με τους άλλους τρεις.

«Δεν κάναμε το οτιδήποτε» ξεκαθαρίζει τραυματίας για το ατύχημα στο λούνα παρκ

«Εγώ χτύπησα έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι, έχω χτυπήσει στα πλευρά μου. Έχω χτυπήσει και από την άλλη μεριά, τον ώμο μου δεξιά. Και το πόδι μου» τόνισε σε δηλώσεις του στον ANT1.

Και πρόσθεσε: «Δεν σηκωθήκαμε καθόλου από το βαγόνι ή δεν κάναμε το οτιδήποτε, προσγειώνοντας από την κατηφόρα τελοσπάντων το βαγόνι δεν υπήρχε καν νερό».

«Η τροχαλία από το βαγόνι, δε φρέναρε καν το βαγόνι και ουσιαστικά εκτροχιάστηκε γιατί φύγαμε ευθεία στη στροφή και ουσιαστικά φύγαμε απέξω λόγω ότι δεν υπήρχε νερό ή κάτι άλλο να μας φρενάρει» ανέφερε επίσης.

Και συμπλήρωσε για το ατύχημα στο λούνα παρκ: «Ήρθε ένας όχι σε εμένα, στο άλλο το παιδί που έχει ρήξη σπλήνας και του είπε ότι και καλά ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς, ότι εσείς ουσιαστικά σηκωθήκατε στο βαγόνι εν κινήσει και ότι τα πράγματα ουσιαστικά δεν έγιναν έτσι».

Υπενθυμίζεται ότι στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο με τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα στο λούνα παρκ με το τρενάκι.

Ατύχημα σε λούνα παρκ: τραυματίας μιλά στον ΑΝΤ1 για τις δραματικές στιγμές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ