- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μετρό: Κλειστοί το σαββατοκύριακο οι σταθμοί Νίκαια, Κορυδαλλός και Αγία Βαρβάρα
Ποιος ο λόγος - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Κλειστοί σταθμοί του μετρό το σαββατοκύριακο: Ποιοι δεν θα εξυπηρετήσουν το κοινό και γιατί - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Κλειστοί θα παραμείνουν για το κοινό το σαββατοκύριακο οι σταθμοί του μετρό Νίκαια, Κορυδαλλός και Αγία Βαρβάρα, όπως ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (25/8) η ΣΤΑΣΥ.
Με ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 & 28/08/2022, οι σταθμοί του Μετρό Νίκαια, Κορυδαλλός και Αγία Βαρβάρα θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα».
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.
Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.
Μετρό: Αντίστροφη μέτρηση για την επέκταση στον Πειραιά
Σε αντίστροφη μέτρηση φαίνεται ότι βρισκόμαστε για την επέκταση της γραμμής 3 του μετρό στον Πειραιά, καθώς εκτιμάται ότι σε περίπου έναν μήνα θα λειτουργήσουν οι νέες στάσεις του μετρό στα Μανιάτικα, το Δημοτικό Θέατρο και το Λιμάνι. Τα δοκιμαστικά δρομολόγια της Γραμμής 3 έχουν ήδη ξεκινήσει.
Επιπλέον, εκτιμάται ότι 132.000 πολίτες θα κινούνται στη γραμμή 3, με σήραγγα μήκους 7,6 χλμ. με 6 νέους σύγχρονους σταθμούς Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Μανιάτικα, Πειραιάς και Δημοτικό Θέατρο. Η νέα γραμμή θα ενώσει το λιμάνι του Πειραιά με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε λιγότερο από 1 ώρα, και θα ανακουφίσει τον Πειραιά από το κυκλοφοριακό, 23.000 λιγότερα αυτοκίνητα στους δρόμους ημερησίως, κάτι που σημαίνει 120 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα λιγότεροι. Ο σταθμός του μετρό θα βρίσκεται κοντά στον ηλεκτρικό και τις στάσεις των λεωφορείων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.