Μόσιαλος για Σάνα Μάριν: «Αν ο πρωθυπουργός ήταν άνδρας, θα είχαν ζητήσει τεστ για ναρκωτικά;»
Ο καθηγητής του LSE για τα πάρτι και τον χορό της Φινλανδής πρωθυπουργού
Ο Ηλίας Μόσιαλος στηρίζει τη Σάνα Μάριν. Η ανάρτηση στο Facebook για τα βίντεο με τη Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει σε πάρτι.
Ο Ηλίας Μόσιαλος αναφέρεται στη Σάνα Μάριν, τη Φινλανδή πρωθυπουργό που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τον χορό της σε ιδιωτικό πάρτι.
Στην ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής του LSE αφήνει αιχμές για τον «θόρυβο» που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη Σάνα Μάριν και το τεστ ναρκωτικών που της ζητήθηκε να κάνει, επισημαίνοντας με νόημα αν θα γινόταν το ίδιο στην περίπτωση που «ο πρωθυπουργός ήταν άνδρας».
«Αναρωτιέμαι αν θα είχαν ζητήσει τέτοιο τεστ αν ο πρωθυπουργός που διασκέδαζε ήταν άνδρας» γράφει ο Ηλίας Μόσιαλος, θέτοντας στο επίκεντρο την έμφυλη ισοτιμία.
Ηλίας Μόσιαλος για Σάνα Μάριν - Η ανάρτηση στο Facebook
«Αρνητικό το τεστ για λήψη ναρκωτικών. Αναρωτιέμαι αν θα είχαν ζητήσει τέτοιο τεστ αν ο πρωθυπουργός που διασκέδαζε ήταν άνδρας.
» Ακούσαμε διάφορα αυτές τις ημέρες. "Είναι νέα, άρα δεν μπορεί να λαμβάνει σοβαρές αποφάσεις". Ενώ οι μεγαλύτεροι που βαπτίζουν τα επαναλαμβανόμενα λάθη τους εμπειρία μπορούν.
» "Δεν έχει σημασία αν είναι γυναίκα. Οδήγησε τη χώρα της στο ΝΑΤΟ". Έχει σημασία γιατί αν δεν θελουμε να θέσουμε την εμφυλη ισοτιμία ως κεντρικό θέμα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής τότε μπορούμε να βρίσκουμε δεκάδες δικαιολογίες. Η απόφαση για συμμετοχή της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ ήταν μια συλλογική απόφαση του πολιτικού συστήματος της χώρας για έναν συγκεκριμένο λόγο. Τη ρωσική απειλή. Που είναι πραγματική. Όπως και η τουρκική απειλή για τη χώρα μας.
Finnish Prime Minster Sanna Marin proving when you work hard, you can play hard 😎👌🎉 pic.twitter.com/8EjQjDUJPc
— Very Finnish Problems (@VFinnishProbs) August 17, 2022
» "Είναι μητέρα. Πού βρίσκει χρόνο να κυβερνά τη χώρα της και να διασκεδάζει κιόλας;". Οι μητέρες δηλαδή δεν έχουν χρόνο για σοβαρές ενασχολήσεις ή για διασκέδαση. Έχουν οικιακά καθήκοντα από τα οποία απέχουν οι κυρίαρχοι άνδρες. Όλα αυτά τα επιχειρήματα είναι έωλα. Ο κόσμος ευτυχώς αλλάζει. Καιρός να αλλάξουν πολλά και στη χώρα μας».
Αρνητικό το τεστ για λήψη ναρκωτικών. Αναρωτιέμαι αν θα είχαν ζητήσει τέτοιο τεστ αν ο πρωθυπουργός που διασκέδαζε ήταν...
Posted by Ηλίας Μόσιαλος on Monday, August 22, 2022
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.