Ελλαδα

Προφυλακιστέα η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους αντιζηλίας

Ποιες κατηγορίες της έχουν απαγγελθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη
Η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη © thestival.gr

Προφυλακιστέα η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους αντιζηλίας - Ποιες κατηγορίες της έχουν απαγγελθεί.

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 25χρονη η οποία επιτέθηκε και μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 25χρονης, Θανάση Χατζάκο, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα αλλά να την φοβερίσει. Σε βάρος της 25χρονης έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Πώς περιγράφει η 27χρονη την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από 25χρονη

Στο νοσοκομείο παραμένει η 27χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 25χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Μέσα από το νοσοκομείο η γυναίκα περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε και αποκάλυψε πως δεχόταν απειλές από την 25χρονη.

«Έβγαινα από το σπίτι, πήγαινα στην αδερφή μου. Βγαίνει αυτή και μου φωνάζει: Ιωάννα να σου πω κάτι, να μιλήσουμε. Και εγώ έτρεχα-έτρεχα. Πήγα να ανοίξω την πόρτα και μου έχωσε δύο μαχαιριές και μία στον ώμο», είπε η 27χρονη περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης. Η 25χρονη φέρεται να είπε στο θύμα της: «Θέλεις να μου πάρεις τα παιδιά να μου πάρεις τον άντρα μου». 

Οι απειλές σε βάρος της 27χρονης έγιναν πριν από περίπου δύο μήνες. Τότε η 25χρονη της είχε πει «πρόσεχε, γιατί θα σε σκοτώσω». Όσο για το τι θέλει η 27χρονη, «να σαπίσει μέσα. Όχι χρόνια, για πάντα», είπε η 27χρονη.

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η 25χρονη για την επίθεση στη 27χρονη

«Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια για αυτή την κοπέλα υπομονή. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και τη ζωή της, έκανε τα πάντα γι’ αυτόν κι αυτός ζούσε και με τις δυο γυναίκες. Η αδελφή μου έχει μετανιώσει από εκείνη την ώρα… Μου λέει: αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», τόνισε ο αδελφός της κατηγορούμενης σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της κατηγορούμενης, η δράστιδα δήλωσε μετανιωμένη και υποστήριξε πως δεν υπήρχε ανθρωποκτόνως δόλος, πρόθεση για να τη σκοτώσει, ήτανε πάνω στο θυμό και για να την απειλήσει να αφήσει τον άντρας της. «Όπως μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή η πράξη αυτή έλαβε χώρα γιατί υπήρχε ερωτική αντιζηλία αλλά εις το πλαίσιο η παθούσα θέλοντας να πάρει τον άντρα της κατηγορούμενης αλλά εκτός από τον άντρα και τα δυο ανήλικα παιδιά της και να τη διώξουν από το σπίτι, υπήρξε θυμός και καβγάς. Στην αυλή του σπιτιού ο καβγάς άναψε γιατί η δική μου πελάτισσα δεν δέχτηκε να της πάρει τον άντρα αλλά και τα παιδιά γιατί ήθελαν να τη διώξουν από το σπίτι και να κρατήσουν και τα παιδιά της με αποτέλεσμα να γίνει το συγκεκριμένο συμβάν. Δεν είχε μαζί μαχαίρι, ήταν ένα σουγιαδακι το οποίο θα εξηγήσει γιατί το είχε μαζί της», τόνισε ο δικηγόρος της 25χρονης, Θανάσης Χατζάκος.

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η επίθεση της 25χρονης στην 27χρονη

«Το θύμα έλεγε στον άντρα της 25χρονης, παράτησε τη, δε μας νοιάζουν τα παιδιά και έφτασε μέχρι το σημείο που πήγε και τη μαχαίρωσε. Αυτός έφερε σε επαφή και τις δύο το απόγευμα της Τετάρτης για να λύσουν το πρόβλημα και μετά αυτός εξαφανίστηκε, έφυγε από το σημείο. Αυτός είχε κλείσει το ραντεβού και καλά για να το συζητήσουν και μόλις έφερε σε επαφή τις δύο γυναίκες, αυτός έφυγε. Η συνάντηση έγινε στην πλατεία της Πυλαίας, κοντά στο δημαρχείο. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν επαφές και δεν μιλούσαν προηγουμένως. Αυτός ήθελε να τον αφήσει ελεύθερο η σύζυγος του. Εμείς το μόνο που της είπαμε είναι να τον παρατήσει, να τον αφήσει, αλλά αυτή μας έλεγε ότι δεν μπορεί καθώς σκέφτεται τα παιδιά της. Δεν μπορώ να διαλύσω έτσι το σπίτι μου, έλεγε. Ο άντρας τώρα κρύβεται, είναι εξαφανισμένος και δεν ξέρει κανείς που βρίσκεται» δήλωσε ο κουνιάδος της κατηγορούμενης, ενώ ο γαμπρός της πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ φορτισμένη η κουνιάδα μου και όταν πήγε στο σημείο του ραντεβού πήρε και το μαχαίρι από το σπίτι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ