Υπόθεση αρπαγής βρέφους στο Αιγάλεω - Τι είπαν στις αρχές οι δύο συλληφθέντες
Τα πρώτα στοιχεία
Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Σύλληψη δύο ανδρών και καταγγελία από τη μητέρα του μωρού
Υπόθεση αρπαγής ενός βρέφους μόλις 8 μηνών απασχολεί τις αρχές. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/8) στο Αιγάλεω, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά σε δύο συλλήψεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, δύο άνδρες ηλικίας 33 και 30 ετών ισχυρίστηκαν ότι πήραν το μωρό γνωστής τους για να το βγάλουν μία βόλτα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου και διαμένει η γυναίκα. Κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα» δημοτικοί αστυνομικοί έκριναν ύποπτους τους δύο άνδρες, τους προσέγγισαν και παράλληλα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.. Οι αστυνομικοί τους ρώτησαν εάν κάποιος από τους δύο είναι ο πατέρας του βρέφους. Αρχικά δεν απάντησαν, ενώ στη συνέχεια είπαν ότι τους το έδωσε η μητέρα του μωρού για να το πάνε βόλτα.
Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου βρέθηκε και η μητέρα του βρέφους, προκειμένου να τους καταγγείλει, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων που συνέλαβε τον 33χρονο και τον 30χρονο και σχημάτισε σε βάρος τους ποινική δικογραφία, ενώ αμφότεροι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας
Προ των πυλών τα ακραία φαινόμενα
Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με χιόνια, μποφόρ και καταρρακτώδεις βροχές - Live η πορεία
Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κλειστά σχολεία και προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τον πυροβολισμό 30χρονης στη Χαλκιδική τον Σεπτέμβριο του 2023
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών ζητά η Δικαιοσύνη να λάβει υπόψη το μήνυμα της απόφασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.