Ελλαδα

Αιγάλεω: Συνελήφθη νηπιαγωγός για σεξουαλική παρενόχληση 5χρονης

Τι υποστήριξε ο νηπιαγωγός κατά τη σύλληψή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νηπιαγωγείο
Νηπιαγωγείο - φωτογραφία αρχείου © EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αιγάλεω: Νηπιαγωγός συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 5χρονης - Μήνυση από τους γονείς του κοριτσιού - Τι είπε στις αρχές

Χειροπέδες έβαλαν οι αρχές σε 55χρονο νηπιαγωγό στο Αιγάλεω, μετά από καταγγελία των γονέων 5χρονης για τη σεξουαλική της παρενόχληση. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνάδελφος του 55χρονου νηπιαγωγού είδε τον άνδρα να πλησιάσει το 5χρονο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια διαλείμματος και να το φιλά στον λαιμό. Η εκπαιδευτικός ενημέρωσε για το περιστατικό τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι και υπέβαλλαν μήνυση.

Αιγάλεω- Σύλληψη νηπιαγωγού: «Την είδα μόνο της και πήγα να την ενθαρρύνω»

O ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται και υποστήριξε: «είδα μόνο του το παιδί στο διάλειμμα και πήγα να το ενθαρρύνω να πάει με τα αλλά παιδιά. Είμαι έτσι με τα παιδιά, δεν έχω δικά μου και τα υπέρ αγαπάω».

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου ανέφερε πως δεν είχε γίνει κάποιο παράπονο για τη συμπεριφορά του 55χρονου, ωστόσο, ήξεραν ότι γενικότερα ήταν «διαχυτικός». Ο νηπιαγωγός που κατηγορείται σε βαθμό πλημμελήματος, οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ