Ελλαδα

Νεκρό βρέφος στα Γρεβενά: Θρίλερ με τον θάνατο του μωρού (βίντεο)

Παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παραμένει το μυστήριο με το νεκρό βρέφος στα Γρεβενά
Παραμένει το μυστήριο με το νεκρό βρέφος στα Γρεβενά © Unsplash

Στα Γρεβενά η υπόθεση με το νεκρό βρέφος παραμένει ανοιχτή. Τι έδειξε η νεκροψία. Τα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου.

Στα Γρεβενά, στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος, η προσοχή στρέφεται στις ιστολογικές εξετάσεις. Η νεκροψία δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις για τα αίτια θανάτου του μωρού, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή 35 ημέρες μετά τη γέννησή του.

Το βρέφος εισήχθη την Κυριακή (31 Ιουλίου) στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου στα Γρεβενά με υψηλό πυρετό και δύο ημέρες μετά ξεψύχησε.

Η νεκροψία στο νεκρό βρέφος στα Γρεβενά

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος δήλωσε ότι «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», οι οποίες αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο του βρέφους στα Γρεβενά.

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους που πέθανε στα Γρεβενά.

Κατέληξε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο Γρεβενών: Άγνωστα τα αίτια | 3/8/22 | ΕΡΤ

Τι δήλωσε η μητέρα του νεκρού βρέφους στα Γρεβενά

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Οταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38» ανέφερε η μητέρα του βρέφους στα Γρεβενά, το οποίο πέθανε 35 ημέρες μετά τη γέννησή του.

Και πρόσθεσε: «Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας».

Στο βρέφος στα Γρεβενά χορηγήθηκε αγωγή με αντιβίωση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο υψηλός πυρετός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ