- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στο κέντρο της Αθήνας για το Μετρό -Ποιοι δρόμοι κλείνουν.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των έργων για το Μετρό, οι οποίες θα ισχύσουν στο Κολωνάκι έως και τις 22 Αυγούστου.
Θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικά τμήματα στον Δήμο Αθηναίων.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 04-08-2022 έως 22-08-2022 και καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:
Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Κανάρη, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Μηλιώνη έως το ύψος της Πλ. Φιλικής Εταιρείας.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα πλάτους 4μ. λωρίδας κυκλοφορίας.
Επί της οδού Πλατείας Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Καψάλη με πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης μέσω του εργοταξιακού χώρου.
Επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Τσακάλωφ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Σκουφά.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται:
Στο ρεύμα κυκλοφορίας της Πατριάρχου Ιωακείμ, από την οδό Σκουφά έως την οδό Κανάρη, μέσω μίας λωρίδας κυκλοφορίας πλάτους 4,50μ.
Από και προς τη Μαράσλειο, από το ύψος της οδού Αναγνωστοπούλου, η κίνηση των οχημάτων, καθώς και η τροφοδοσία των καταστημάτων επί της οδού Πατρ. Ιωακείμ θα πραγματοποιούνται κανονικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Η πρόγνωση του Μeteo
Πόσο θα πέσει ο υδράργυρος - Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες
Εκδίδεται η NAVTEX με άμεση ισχύ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Εξετάζεται η εμπλοκή του σε 40 διαρρήξεις
Επικοινωνία Τζιτζικώστα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας
Είχε κλείσει προσωρινά λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.