- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τι απαντά ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης στη μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου
Γιατί τον καταγγέλλουν η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης
Ανδρέας Ηλιάδης: Η απάντηση στη μήνυση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου - Γιατί τον μήνυσαν
«Εγώ έκανα το καθήκον μου» απαντά ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσαν σε βάρος του η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.
«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου τη δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στη ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για τη ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στη ΜΕΘ Παίδων», είπε ο κ. Ηλιάδης σε δήλωσή του στον Ant1.
Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθεσαν μήνυση μετά τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του Ανδρέα Ηλιάδη σύμφωνα με τις οποίες η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική. Η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου που συνυπογράφουν αυτή τη μήνυση, υποστηρίζουν ότι επισκέπτονταν το παιδί όμως ο ίδιος ο γιατρός, όπως λένε, τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου μήνυσε τον γιατρό της Τζωρτζίνας
Λίγες ώρες μετά τη νέα δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τις ανθρωποκτονίες της Μαλένας και της Ίριδας, η οικογένεια της προφυλακισμένης 33χρονης μητέρας κατέθεσε μήνυση κατά του γιατρού της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη.
Όπως αναφέρει το pelop.gr, το πρωί της Τετάρτης (3/8) η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας ώστε να καταθέσουν αυτοπροσώπως τη μήνυση κατά του κ. Ηλιάδη με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την 9χρονη, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. «Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», ισχυρίζονται σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.
Κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυσης που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας, κινούνται η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.