Συνελήφθη με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας ο Υποδιοικητής του ΠΣ Αερολιμένα Σκιάθου
Τον κατήγγειλε η σύντροφός του
Σκιάθος: Συνελήφθη ο υποδιοικητής Πυροσβεστικής του Αεροδρομίου για παιδική πορνογραφία.
Συνελήφθη ο υποδιοικητής ΠΣ Αερολιμένα Σκιάθου, μετά από καταγγελία της συντρόφου του, καθώς εντοπίσθηκε στο σπίτι του υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο 39χρονος υποπυραγός συνελήφθη σήμερα από Αστυνομικού του ΑΤ Σκιάθου μετά από έρευνα παρουσία Εισαγγελέα Βόλου στο σπίτι του, καθώς κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στα ηλεκτρονικά μέσα που διέθετε. Συγκεκριμένα στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο μεταξύ άλλων εντοπίσθηκαν φωτογραφίες με ανήλικες, ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίσθηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών.
Ο συλληφθείς συζούσε με διαζευγμένη γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών 10 και 12 ετών αντίστοιχα και τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.
Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις. Λόγω της μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει και να απαντήσει και η γυναίκα τον έδιωξε από το σπίτι.
Το πρωί η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε ότι η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο συλληφθείς και ενώ η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.
Η σύντροφος του 39χρονου ζήτησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.
Πηγή: ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Μποτιλιάρισμα στο σημείο
Η Καθηγήτρια Οικονομικών και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στέκεται δίπλα της
Εκατοντάδες κλήσεις στην Άμεση Δράση για παροχή βοήθειας
Πολύ δύσκολη κατάσταση σε πολλούς δρόμους της περιοχής
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 07:15 στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Εσπερίδων στον Εύοσμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.