Ελλαδα

Αυτός είναι ο 21χρονος Jack Fenton που σκοτώθηκε στα Σπάτα - Τον διαμέλισε ελικόπτερο (εικόνες)

Οι κινήσεις του μετά την αποβίβαση και οι αναφορές για selfie

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 21χρονος Βρετανός Jack Fenton είναι ο νεκρός στο δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα
Ο 21χρονος Βρετανός Jack Fenton είναι ο νεκρός στο δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα © Daily Mail

Στα Σπάτα στο δυστύχημα με το ελικόπτερο σκοτώθηκε ο Jack Fenton. Ποιος ήταν ο 21χρονος που διαμελίστηκε από τον έλικα.

Στην τραγωδία στα Σπάτα αναφέρεται η «Daily Mail». Η βρετανική εφημερίδα δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 21χρονου Βρετανού που διαμελίστηκε από ελικόπτερο στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα (25/7) σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο.

Νεκρός είναι ο Jack Fenton, ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι από τον πίσω έλικα του ελικοπτέρου. Επέβαινε στο ελικόπτερο μαζί με τρεις φίλους του, επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Μύκονο.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι τη στιγμή που εκτυλίχθηκε η τραγωδία στα Σπάτα, ο 21χρονος χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο. Δεν έχει διευκρινιστεί αν εκείνη τη στιγμή έβγαζε selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνό του.

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα – Ο έλικας σκότωσε 21χρονο Βρετανό τουρίστα | 26/07/22 | ΕΡΤ

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα - Ποιος ήταν ο 21χρονος Jack Fenton

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο 21χρονος Jack Fenton, γόνος πλούσιας οικογένειας στη Βρετανία, ήταν μαθητής στο Oxford Brookes. Στη συνέχεια φοίτησε στο οικοτροφείο Sutton Valence στο Μέιντστοουν του Κεντ.

Ο 21χρονος Βρετανός Jack Fenton είχε πάει για διακοπές στη Μύκονο
Ο 21χρονος Βρετανός Jack Fenton είχε πάει για διακοπές στη Μύκονο © Daily Mail
Ο Jack Fenton είναι ο 21χρονος Βρετανός που σκοτώθηκε από ελικόπτερο στα Σπάτα
Ο Jack Fenton είναι ο 21χρονος Βρετανός που σκοτώθηκε από ελικόπτερο στα Σπάτα © Daily Mail

Είχε πάει μαζί με την οικογένειά του για διακοπές σε νησιά του Αιγαίου. Για τις μετακινήσεις της οικογένειας είχαν μισθώσει ένα ελικόπτερο. Σημειώνεται ότι κατά την επιστροφή από τη Μύκονο υπήρχε και ένα δεύτερο ελικόπτερο μέσα στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου Jack Fenton.

Ποιος είναι ο πατέρας του 21χρονου Βρετανού που σκοτώθηκε στα Σπάτα

Πατέρας του 21χρονου Βρετανού, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα, είναι ο Miguel Fenton.

Εργάζεται ως υπεύθυνος μάρκετινγκ, πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων στο The Hop Farm, ένα πάρκο ψυχαγωγίας στο Κεντ της Βρετανίας, το οποίο αναπτύσσεται σε μια έκταση 400 στρεμμάτων και συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών.

«Αυτό είναι προσωπικό θέμα, δεν έχει καμία σχέση με την επιχείρηση και δεν έχουμε κανένα σχόλιο» δήλωσε εκπρόσωπος του πάρκου σε δήλωσή του στη βρετανική εφημερίδα για την τραγωδία στα Σπάτα με το ελικόπτερο.

Ο 21χρονος Βρετανός Jack Fenton με τον πατέρα του
Ο 21χρονος Βρετανός Jack Fenton με τον πατέρα του © Daily Mail

Υπενθυμίζεται ότι για το δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα έχουν γίνει τρεις συλλήψεις, με τον πιλότο να βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας για την τραγωδία στα Σπάτα, ο 21χρονος Jack Fenton μετά την αποβίβασή του κινήθηκε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ο μικρός έλικας στο κεφάλι και να βρει τραγικό θάνατο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ