Ελλαδα

Σπάτα: Τρεις συλλήψεις για το δυστύχημα με το ελικόπτερο

Γόνος πλούσιας οικογένειας ο 21χρονος Βρετανός που διαμελίστηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elikoptero-spata-vretanos

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα. Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 21χρονου Βρετανού. Τον διαμέλισε ο έλικας.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για τον τραγικό θάνατο του 21χρονου Βρετανού τουρίστα, ο οποίος διαμελίστηκε από ελικόπτερο στα Σπάτα τη Δευτέρα (25/7).

Ο ένας συλληφθείς είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, ενώ οι άλλοι δύο είναι τεχνικοί εδάφους της εταιρείας από την οποία ο 21χρονος και οι φίλοι του είχαν μισθώσει το ελικόπτερο.

Την προανάκριση για το δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Γόνος πλούσιας οικογένειας ο 21χρονος Βρετανός που διαμελίστηκε στα Σπάτα

Ο 21χρονος που διαμελίστηκε από το ελικόπτερο στα Σπάτα ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας από τη Βρετανία που είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun».

Μετά την αποβίβασή του από το ελικόπτερο κατευθύνθηκε στον πίσω έλικα, ο οποίος δεν είχε σταματήσει να λειτουργεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήθελε να βγάλει selfie. Ο 21χρονος Βρετανός είχε επιστρέψει από διακοπές στη Μύκονο. Στο δεύτερο ελικόπτερο επέβαιναν οι γονείς του.

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα – Ο έλικας σκότωσε 21χρονο Βρετανό τουρίστα | 26/07/22 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ