Ελλαδα

Εμπρηστής βάζει φωτιά στην Παλλήνη ενώ καίγονται Πεντέλη και Ντράφι (βίντεο)

Καρέ καρέ οι κινήσεις του μαυροντυμένου άνδρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο εμπρηστής που έβαλε φωτιά στην Παλλήνη
Ο εμπρηστής που έβαλε φωτιά στην Παλλήνη © Alpha TV/YouTube

Βίντεο από τον εμπρησμό στο Πανόραμα Παλλήνης. Ο άνδρας που κατέβηκε από το αυτοκίνητο, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η φωτιά στην Πεντέλη.

Βίντεο που δείχνει έναν εμπρηστή να βάζει φωτιά στην Παλλήνη, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στην Πεντέλη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha. Ειδικότερα, ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα κατευθύνεται σε υπαίθριο χώρο με ξερά χόρτα και διάσπαρτα δέντρα. Παραμένει για λίγη ώρα και στη συνέχεια φεύγει βιαστικά. Στο σημείο που βρισκόταν, ξεσπά φωτιά.

Περίπου 15.000 στρέμματα δασικής έκτασης έγιναν στάχτη, καθώς η πυρκαγιά πήρε μεγάλες διαστάσεις και έκαψε σπίτια σε Ντράφι, Ανθούσα και Παλλήνη, φθάνοντας μέχρι τα ανατολικά του Γέρακα. Οι κάτοικοι δεν σταματούν να μετρούν τις πληγές τους, την ώρα που η μυρωδιά του καμένου παραμένει στην ατμόσφαιρα.

Εμπρησμός στην Παλλήνη - Το βίντεο ντοκουμέντο - Τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες για τον εμπρηστή

«Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι.

Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες» δήλωσε κάτοικος στην Παλλήνη που είδε τον εμπρηστή. «Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο» ανέφερε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του εμπρησμού στη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη. 

Φωτιά στην Πεντέλη   Βίντεο – ντοκουμέντο για εμπρησμό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ