Ελλαδα

Αυτοκτονία στην Παλλήνη: «Πάλευε μόνος του να σώσει το σπίτι» δηλώνει η σύζυγος του 84χρονου

Η φωτιά κατέστρεψε την κατοικία για τρίτη φορά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι στην Παλλήνη όπου αυτοκτόνησε ο 84χρονος
Το σπίτι στην Παλλήνη όπου αυτοκτόνησε ο 84χρονος © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Στην Παλλήνη ο 84χρονος άνδρας αυτοκτόνησε, όταν η φωτιά έκαψε το σπίτι του. Τι δηλώνει η σύζυγός του αυτόχειρα. Τρεις φορές είχε καεί η κατοικία.

Στην Παλλήνη νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την τραγωδία με τον 84χρονο που αυτοκτόνησε όταν έφθασε η φωτιά στο σπίτι του. Η κατοικία βρισκόταν στα σύνορα με την Ανθούσα, στο Πανόραμα Παλλήνης, και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Αντικρίζοντας τις εικόνες καταστροφής ο 84χρονος δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν συνταξιούχος ναυτικός.

Η σύζυγός του μίλησε στον ANT1, επισημαίνοντας ότι ο άνδρας της πήγε στο σπίτι τους το βράδυ της Τρίτης (19/7), προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Όλη τη νύχτα έμεινε εκεί, προσπαθώντας μόνος του να κρατήσει τις φλόγες μακριά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τραγωδία στην Παλλήνη: Αυτοκτόνησε ηλικιωμένος – Για 3η φορά πήρε φωτιά το σπίτι του | Ώρα Ελλάδος

Το σπίτι στην Παλλήνη είχε καεί δύο φορές - Με περίστροφο αυτοκτόνησε ο 84χρονος

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κατοικία είχε καεί δύο φορές σε προηγούμενες πυρκαγιές που είχαν σαρώσει Παλλήνη και Ανθούσα. Όπως είπε η σύζυγός του 84χρονου, το σπίτι είχε ακόμη ζημιές από την τελευταία φωτιά και ο 84χρονος προσπαθούσε να το επισκευάσει.

«Δεν εμφανίστηκε κανένα πυροσβεστικό όχημα για να σβήσει τη φωτιά, κανένα» δήλωσε η σύζυγος του 84χρονου, ο οποίος αυτοκτόνησε στην Παλλήνη.

Ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με περίστροφο, όταν οι φλόγες έκαναν στάχτη το σπίτι τους. Αυτοκτόνησε στην αυλή της κατοικίας. Τον βρήκαν νεκρό οι συγγενείς του, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύζυγος αυτόχειρα - Στο σπίτι του άνδρα που αυτοκτόνησε βλέποντας το σπίτι του να καίγεται

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ