- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μία 15χρονη και ένας 23χρονος τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στα Χανιά
Πώς έγινε το τροχαίο στην Κίσσαμο
Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Τα νεότερα στοιχεία για τα θύματα, την κατάσταση των τραυματιών και τις συνθήκες της σύγκρουσης
Δύο νεαρά άτομα, μία 15χρονη και ένας 23χρονος είναι τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που καταγράφηκε την Κυριακή (3/7) στα Τοπόλια της Κισσάμου στην Κρήτη, ενώ μία 23χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο οχήματα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του περίπου 23χρονου οδηγού του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το όχημα. Λίγο αργότερα μια κοπέλα 15 ετών έχασε τη μάχη με τη ζωή καθώς μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Μια κοπέλα περίπου 23 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή. Από το τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκε και ένας 17χρονος, η ζωή του οποία δεν διατρέχει κίνδυνο.
Πληροφορίες από τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι τέσσερις νέοι που βρίσκονταν στο πρώτο όχημα έχουν καταγωγή από περιοχές του δήμου Καντάνου Σελίνου.Τα δυο άτομα που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα δεν τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση.
Στο σημείο της τραγωδίας είχαν μεταβεί 3 ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Παράλληλα κινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία Κισσάμου που βρέθηκε στο σημείο με 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία.
Σοκάρουν τα στοιχεία για τα τροχαία στην Κρήτη
Σύμφωνα με στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννη Λιονάκη, από τις αρχές του 2022 η Κρήτη μετά 27 θύματα στους δρόμους της, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021.
Από αυτούς 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα 4 έχουν γίνει στο Βόρειο Οδικό Άξονα, έξι μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους.
Με πληροφορίες από cretalive, flashnews και zarpanews
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.