- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Αιδηψός: Η γατούλα που κλώτσησε ο 30χρονος στη θάλασσα, είναι πλέον καλά και έγινε μητέρα.
Το γατάκι που κλώτσησε 30χρονος στη θάλασσα της Αιδηψού την Πρωτομαγιά, είναι πλέον καλά. Βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Λιχαδας, στη Βόρεια Εύβοια, και μάλιστα, έχει γίνει και μητέρα καθώς, απέκτησε δύο γατάκια με τον «Σοφοκλή».
«Είναι πια καλά στην υγεία της. Έγινε μανούλα και έχει δύο γατάκια», δήλωσε στο GRTimes η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Στέλλα» που φιλοξενεί τη γατούλα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι καλά», συμπληρώνει η ίδια.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πρωτομαγιά, ένας 30χρονος προσπαθούσε να τη δελεάσει με ένα ψάρι από την ταβέρνα, την παρέσυρε και με κλωτσιά την έριξε στη θάλασσα. Μάλιστα το ίδιο επιχείρησε να κάνει και με μια δεύτερη.
Το βίντεο της πράξης αφενός προκάλεσε σάλο, αφετέρου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, που έφτασε μέχρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.
Τελικά ο 30χρονος συνελήφθη για την πράξη του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και δήλωσε μετανιωμένος.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.