Ελλαδα

Βόλος: Στη φυλακή ξανά ο «Κάμελ» - Επιτέθηκε σε πατέρα και το μωρό του

Ποια η ποινή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας © EUROKINISSI

Ξανά στη φυλακή ο ταραξίας «Κάμελ» για επίθεση σε 30χρονο πατέρα με μωρό - Ποια η ποινή του.

Στα χέρια της Αστυνομίας ξανά βρέθηκε ο γνωστός ταραξίας «Κάμελ» αφού επιτέθηκε σε 30χρονο πατέρα και το μωρό του. Ο «Κάμελ» θα οδηγηθεί στις φυλακές της Λάρισας μετά την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου να τον κρίνει ένοχο για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ για την κατηγορία της απειλής με καταδίωξη, κρίθηκε αθώος.

Ο «Κάμελ» καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών, χωρίς αναστολή, το Δικαστήριο διέταξε εκτέλεση της ποινής και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας και αναμένεται να αποφυλακιστεί αφού μείνει για 6-7 μήνες (3/5 της ποινής), όπως προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας.

Να θυμίσουμε πως ο «Κάμελ» συνελήφθη στις 10.45 το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Βόλου, μετά από καταγγελία ενός 30χρονου πατέρα που περπατούσε έχοντας το ηλικίας 16 μηνών αγοράκι του στο καρότσι, ότι άρχισε να του φωνάζει, προσπάθησε να τον χτυπήσει, άρχισε να σπρώχνει το καρότσι και να καταδιώκει τον πατέρα όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί.

Ο 30χρονος πατέρας κατέθεσε ότι καθόταν με το καρότσι που βρισκόταν το ηλικίας 16 μηνών αγοράκι του σε παγκάκι του Αγ. Νικολάου, στην οδό Ερμού στον Βόλο. Εκεί, τον πλησίασε ο 39χρονος και του είπε με επιθετικό ύψος «Πήρες ασθενοφόρο που σου είπα;». 

Ο πατέρας είπε πως δεν καταλαβαίνει και του ζήτησε να φύγει. Τότε ο «Κάμελ» άρχισε να του φωνάζει «γιατί δεν πήρες ασθενοφόρο;», ενώ ο πατέρας το παιδιού κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι από το ένα χέρι του κρατούσε ένα αιχμηρό αντικείμενο. Μάλιστα, ο «Κάμελ» φαίνεται πως κινήθηκε επιθετικά εναντίον του πατέρα, προσπάθησε να τον χτυπήσει με γροθιές και αφού δεν τα κατάφερε άρχισε να σπρώχνει το καρότσι.

Τότε, ο 30χρονος ξεκίνησε να τρέχει φωνάζοντας βοήθεια και οι περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία, που συνέλαβε τον δράστη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ