Ελλαδα

Rhetor's Scholarship: 3 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς της Νομικής του ΑΠΘ

Το νέο πρόγραμμα υποτροφιών της δικηγορικής εταιρείας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rhetors-scholarship.jpg

Rhetor's Scholarship: Το πρόγραμμα της δικηγορικής εταιρείας Rhetor που παρέχει 3 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Η Δικηγορική Εταιρεία Rhetor εγκαινιάζει το πρόγραμμα υποτροφιών “Rhetor’s Scholarship”, παρέχοντας 3 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μέσα από το νέο πρόγραμμα υποτροφιών “Rhetor's Scholarship”, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, η Rhetor επιθυμεί να προάγει την παιδεία και να επιβραβεύει την αριστεία, τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, την αφοσίωση και την προσήλωση των φοιτητών στην επιστήμη τους, καλύπτοντας το κόστος του μεταπτυχιακού προγράμματος με τη μορφή μερικής ή ολικής κάλυψης των διδάκτρων.

Η Rhetor βρίσκεται στο πλευρό των μεταπτυχιακών φοιτητών στην εκκίνηση της νέας ακαδημαϊκής διαδρομής τους, στηρίζοντας τους στόχους και το όραμά τους. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των υποψηφίων δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ακαδημαϊκή επίδοση, την εκπαιδευτική εξέλιξη και τις μελλοντικές επιδιώξεις των υποψηφίων.

Το “Rhetor’s Scholarship” αποτελεί πρωτοβουλία των δικηγόρων Δημήτρη Ζάχου και Ανδρέα Παπαμιμίκου και επί της ουσίας είναι συνέχεια μιας σειράς δράσεων σε αυτό που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «κοινωνική ευθύνη».

Τέτοιες δράσεις ήταν η στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης το 2016, ενώ η κοινωνική της προσφορά αποτυπώθηκε τόσο στην δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών στο «Άσυλο του Παιδιού» όσο και μέσα στην πανδημία με 2 κλίνες ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ από το Πάσχα τρέχει αθόρυβα η πρωτοβουλία «Συνηγορούμε για το καλό», μια «συνάντηση αγάπης» με φορείς, εκκλησίες, κοινωνικές οργανώσεις, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο website της Rhetor Law Firm.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ