- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παγκράτι: Πώς έπεσε στο κενό η 36χρονη - Ετοιμαζόταν για οικογενειακές διακοπές
Αφήνει πίσω της δύο παιδιά
Παγκράτι: Πώς σκοτώθηκε η 36χρονη - Οι καλοκαιρινές, οικογενειακές διακοπές και το μοιραίο πρόβλημα στην πόρτα του διαμερίσματος.
Τραγικό θάνατο βρήκε μία 36χρονη γυναίκα στο Παγκράτι. Η νεαρή μητέρα γλίστρησε και έπεσε στο κενό, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα, στην προσπάθειά της να περάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον 3ο όροφο, από το διπλανό διαμέρισμα.
Η νεαρή γυναίκα ετοιμαζόταν να μεταβεί με τα δύο ανήλικα παιδιά της στη Νάξο, όπου την περίμενε ο σύζυγός της για να περάσουν τις διακοπές. Η νεαρή γυναίκα με τη βοήθεια μίας θείας της είχε μαζέψει τα πράγματα της ίδιας και των παιδιών και είχαν ετοιμαστεί να φύγουν με το αυτοκίνητο για το λιμάνι του Πειραιά. Τότε, η 36χρονη συνειδητοποίησε ότι ξέχασε μία τσάντα με πράγματα και πήγε να την πάρει. Ανέβηκε στο διαμέρισμα και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, η οποία είχε κολλήσει. Ζήτησε από μία γειτόνισσά της να της επιτρέψει να περάσει από το μπαλκόνι στο δικό της, προκειμένου να μπει στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα, ωστόσο η απόφασή της αυτή ήταν μοιραία.
Το παπούτσι που φορούσε η 36χρονη φέρεται να γλίστρησε στο πλακάκι, το οποίο ξεκόλλησε, με συνέπεια η γυναίκα να πέσει στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αττάλου, στο Παγκράτι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αλλά ήταν αργά, αφού ήταν ήδη νεκρή.
Οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η νεαρή μητέρα σκοτώθηκε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Δευτέρα - Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Επτά συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία
Παραμένουν στο σημείο οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με κάταγμα μηρού - Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες
Το ταχύπλοο προσέκρουσε στην προβλήτα κατά την πρόσδεση - Ακυρώθηκε το δρομολόγιο
Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων - Δεν απειλήθηκαν κατοικίες
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο σημείο
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.