- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Πάνω από 30 τραύματα στο σώμα του 19χρονου (βίντεο)
Αποκαλυπτικό το ιατροδικαστικό πόρισμα
Για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού η κύρια ανάκριση ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύπτει η εμπλοκή και άλλων προσώπων. Οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη παραμένουν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους.
Την ίδια στιγμή αποκαλυπτικό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Στο σώμα του Άλκη Καμπανού υπάρχουν περισσότερα από 30 τραύματα.
Τα 4 από αυτά τα τραύματα ήταν στο κεφάλι, ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ο θάνατος του 19χρονου φιλάθλου του Άρη προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και τον λοστό.
Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2021 είχε δοθεί στη δημοσιότητα βίντεο δευτερόλεπτα μετά τη φονική επίθεση στον Άλκη Καμπάνο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες παραβάσεις διαπιστώθηκαν
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.