Ελλαδα

Πακέτα κοκαΐνης βρέθηκαν σε παραλία στη Σκιάθο - Τα εντόπισαν εθελοντές

Από τα σκουπίδια στα χέρια των αρχών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιμενικό Σκάφος
Σκάφος του Λιμενικού © EUROΚΙΝΙSSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σκιάθος: Εθελοντές εντόπισαν δύο πακέτα με κοκαΐνη - Τι εκτιμούν οι αρχές - Δικογραφία από το Λιμεναρχείο Σκιάθου

Εθελοντές που καθάριζαν παραλία στη Σκιάθο εντόπισαν δύο πακέτα κοκαΐνης, συνολικού βάρους περίπου 2,5 κιλών. Τα πακέτα βρέθηκαν στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα πακέτο δεν έγινε αμέσως αντιληπτό και πετάχτηκε μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια που μαζεύτηκαν από την παραλία σε κάδο. Το δεύτερο πακέτο παραδόθηκε στο Λιμεναρχείο της Σκιάθου. Όταν διαπιστώθηκε ότι το πακέτο περιείχε κοκαΐνη, τότε έγινε έρευνα για τον εντοπισμό και του δεύτερου πακέτου. Και αυτό διαπιστώθηκε ότι περιέχει κοκαΐνη. 

Τα δύο πακέτα κοκαΐνης, με συνολικό βάρος περίπου 2,5 κιλά, ήταν βρεγμένα κατά την ανεύρεσή τους, παρά το πολύ καλό περιτύλιγμα με πλαστικό και νάιλον και το δέσιμο με αυτοκόλλητες ταινίες, γεγονός που σημαίνει ότι βρίσκονταν για πολλές ημέρες στη θάλασσα.

Η δικογραφία ολοκληρώθηκε ήδη από το Λιμεναρχείο Σκιάθου και παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, που με τη σειρά της θα τη διαβιβάσει στην ανάκριση. Οι αρχές πιθανολογούν ότι τα δύο πακέτα πετάχτηκαν στη θάλασσα από διερχόμενο σκάφος, υπό τον φόβο πιθανού ελέγχου. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ