- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καιρός αύριο Τρίτη 17 Μαΐου 2022 παραμένει άστατος, με τη θερμοκρασία να φθάνει τους 33 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την πρόγνωση.
Παραμένει άστατος ο καιρός αύριο Τρίτη 17 Μαΐου 2022. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, αναμένονται εντονότερα φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 17 Μαΐου 2022, ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας και στα ορεινά της Κρήτη.
Η ημέρα θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές ή όμβρους, σποραδικές καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στον ορεινό άξονα της Πίνδου και στα ορεινά της Πελοποννήσου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 31, στην Ήπειρο από 10 έως 30, στη Θεσσαλία από 10 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις 3-5 μποφόρ.
Καιρός αύριο: Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη για την Τρίτη (17/5)
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα να εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν, με πιθανότητα να εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.