- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μποτιλάρισμα σε Κηφισό, έξοδο Λεωφόρου Αθηνών, Σχιστού, Κατεχάκη και Συγγρού
Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα
Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε Κηφισό, έξοδο Λεωφόρου Αθηνών, Σχιστού, Κατεχάκη και Συγγρού - Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα.
Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού. Στην άνοδο από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι την Ιερά οδό.
Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι και την Λίμνη Κουμουνδούρου. Ομοίως η Λεωφόρος Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και το Έντεμ και από το ύψος του Νέου Φαλήρου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.
Προβλήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα, από Καρέα προς Ηλιούπολη και από την Περιφερειακή Υμηττού έως τα στρατιωτικά Νοσοκομεία.
Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας και μεταξύ Αγίας Βαρβάρας και Πανόρμου.
Δύσκολη η Αχιλλέως, η Πειραιώς από το γκάζι και η Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.
Αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Συγγρού από τον Άγιο Σώστη και στην Καλλιρόης πρός Βουλιαγμένης.
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και από τη Λεωφόρο Φυλής στα δύο ρεύματα, μεταξύ της κατάληξης της λεωφόρου Θηβών και του Ζεφυρίου.
Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί στους δρόμους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά τη Black Friday και τη Cyber Monday έχουμε άλλη μία ημέρα προσφορών
Τι ώρα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.