Ελλαδα

Αραιές συννεφιές και θολούρα στην ατμόσφαιρα – Που θα βρέξει σήμερα

Η θερμοκρασία στους 17 με 24 βαθμούς Κελσίου στην Αττική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
afrikaniki-skoni-athina.jpg
ΚΑΙΡΟΣ © (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSSI)

Η Παρασκευή θα κυλήσει με αραιή συννεφιά κατά τόπους και θολούρα στην ατμόσφαιρα κυρίως στα δυτικά και στα νότια, καθώς ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Η Παρασκευή θα κυλήσει με αραιή συννεφιά κατά τόπους και θολούρα στην ατμόσφαιρα κυρίως στα δυτικά και στα νότια, καθώς ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Αυτή η συννεφιά δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες ψιχάλες λάσπης τοπικά ενώ κάποιες περισσότερες βροχές, μπόρες ή και καταιγίδες αναμένεται να έχουμε προς το απόγευμα και αργότερα σε βορειότερες περιοχές της χώρας.

Στην Αττική από την αρχή της ημέρας αναμένεται να επικρατήσει συννεφιά η οποία πρόσκαιρα θα είναι πυκνή. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε κάποια ανοίγματα αλλά με σχετική θολούρα στην ατμόσφαιρα, συνθήκες οι οποίες θα διατηρηθούν και τις νυχτερινές ώρες.

Ο άνεμος βόρειος στα 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 17 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία από το πρωί θα υπάρχει συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη η οποία στα βόρεια αναμένεται να φέρει κάποιες μπόρες. Μεταξύ μεσημβρινών και απογευματινών ωρών θα υπάρξουν κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένες συννεφιές οι οποίες θα δώσουν αρχικά κάποιες μπόρες ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά κυρίως τμήματα της περιφέρειας προς το βράδυ αυτά τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και στα βόρεια τμήματα της περιφέρειας.
Οι άνεμοι βόρειοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 15 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 28/04/2022 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ