Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναζητήσεις στο Google και το τεστ πατρότητας

Ποιους όρους φέρεται να αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Google

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης
Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης © Facebook

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιες αναζητήσεις έκανε στο Google και τι κατέθεσαν η παιδίατρος και ο εντατικολόγος που φρόντιζαν την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τις αναζητήσεις που φέρεται να έκανε στο διαδίκτυο και το Google τον περασμένο Ιανουάριο και μόλις λίγες ημέρες πριν πεθάνει η 9χρονη Τζωρτζίνα. Την ίδια ώρα, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να ετοιμάζεται να ζητήσει τεστ DNA που θα αποδείξει εάν είναι πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας. 

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή Live News, από τις 12 Ιανουαρίου έως τις 18 του ίδιου μήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε συγκεκριμένες αναζητήσεις στο Google. Αυτές ήταν: 

  • Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
  • Αναισθησία στα παιδιά
  • Αναισθητικά φάρμακα
  • Νυχτερινή επιληψία
  • Εγκεφαλική ατροφία
  • Φαινοβαρβιτάλη (δραστική ουσία)
  • Epanutin (αντιπηκτικό φάρμακο)
  • ΙΑΤΡΟΤΕΚ (ιατρική βιβλιοθήκη)

Σύμφωνα με το Mega, οι συγκεκριμένες αναζητήσεις δεν οδηγούν στη διαφήμιση της κεταμίνης από την Google, με τις αρχές να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο της αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ημέρες αργότερα, στις 25 και 26 Ιανουαρίου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσαν ο εντατικολόγος και η παιδίατρος για το «τέλος» της Τζωρτζίνας

«Το πρωί του Σαββάτου (29 Ιανουαρίου 2022), μόλις τελειώσαμε την εξέταση της Τζωρτζίνας, συνεχίσαμε τις επισκέψεις σε άλλους ασθενείς. Ενώ βρισκόμασταν στο διάδρομο, βγήκε η μαμά της και μας είπε ότι το παιδί έκανε επεισόδιο. Αμέσως μπήκαμε όλη η ομάδα. Το παιδί είχε στρέψει το κεφάλι του αριστερά με προσηλωμένο βλέμμα, κόρες σε μυδρίαση, ταχυκαρδία και έβγαζε ήχο γκρίνιας. Μετά από 3 λεπτά χορηγήθηκε φάρμακο και σταμάτησε το επεισόδιο. Μετά από 25 λεπτά περίπου μας ειδοποίησε ξανά η μητέρα για δεύτερο επεισόδιο. Έτρεξα πρώτη στο θάλαμο και είδα ότι το παιδί παρουσίαζε ίδια εικόνα με το πρώτο επεισόδιο. Το επεισόδιο αυτό σταμάτησε μόνο του μετά από 1,5 λεπτό» αναφέρει στην κατάθεσή της, η παιδίατρος της Τζωρτζίνας.

Στις 14:30 το μεσημέρι, η Τζωρτζίνα παρουσίασε και τρίτο ανεξήγητο επεισόδιο, που έμελλε να είναι και το μοιραίο. Η ομάδα των παιδιάτρων ξεκίνησε άμεσα ανάνηψη και αμέσως κάλεσαν τον εντατικολόγο της ΜΕΘ παιδιών που βρισκόταν στον πέμπτο όροφο.  «Χρειαστήκαμε περίπου 3 λεπτά να πάρουμε τον εξοπλισμό μας και να κατέβουμε στον 4ο όροφο. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο της 9χρονης, η μητέρα ήταν μέσα στο δωμάτιο και τη βγάλαμε αμέσως έξω. Το παιδί ήταν άσφυγμο, απνοηκό με περιστοματική κυάνωση και μυδρίαση. Στο μόνιτορ βλέπαμε χαμηλό κορεσμό και σφύξεις. Ακροαστικά άκουσα γύρω στις 35 σφύξεις» ανέφερε ο εντατικολόγος του νοσοκομείου.

Ο εντατικόλογος και η ομάδα του έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να επαναφέρει την Τζωρτζίνα. Κατά την διάρκεια της ανάνηψης όπως αναφέρει στην κατάθεσή του, τηλεφώνησε και τον καρδιολόγο του Ωνασείου για τον ενημέρωσει, ενώ του έστειλε και φωτογραφίες από το μόνιτορ. Μετά από αρκετή ώρα που η 9χρονη δεν ανταποκρινόταν, πήγε να ενημερώσει την μητέρα της, αλλά η αντίδρασή της ήταν αναπάντεχη. Η 33χρονη κατηγορούμενη στην ανακοίνωση του θανάτου της Τζωρτζίνας, άρχισε να του κάνεις ερωτήσεις, με αποκορύφωμα αν λειτουργεί ο βηματοδότης. Κατί που όπως αναφέρει ο γιατρός, του έκανε εντύπωση καθώς δεν είναι η αντίδραση που περιμένεις από μια μητέρα τη στιγμή που μαθαίνει ότι το παιδί της έφυγε από τη ζωή.

«Βγήκα από δωμάτιο και ενημέρωσα τη μητέρα ότι το παιδί είναι άσφυγμο, απνοϊκό, ότι έχει πεθάνει ουσιαστικά και προσπαθούμε να επαναφέρουμε στη ζωή. Η μαμά μας είπε να συνεχίσουμε γιατί και στο προηγούμενο επεισόδιο στην Πάτρα το παιδί ανέκτησε καρδιακό ρυθμό και αναπνοή μετά από 55 λεπτά ανάνηψης. Η δεύτερη ερώτηση που μου έκανε είναι αν γνωρίζω αν δουλεύει ο βηματοδότης. Η αλήθεια είναι ότι όταν ανακοινώνεις σε ένα γονιό ότι το παιδί του ουσιαστικά έχει φύγει από τη ζωή και κάνεις προσπάθεια να το επαναφέρεις δεν περιμένεις να σε ρωτήσει αν δουλεύει ο βηματοδότης. Αυτή η ερώτηση μου έκανε εντύπωση», είπε ο εντατικολόγος και πρόσθεσε: 

«Κάποια στιγμή, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, συνάντησα τη μαμά της Τζωρτζίνας στον διάδρομο, έξω από το θάλαμο. Της είπα συλλυπητήρια, με ευχαρίστησε που μαζί με τους άλλους ιατρούς τρέξαμε να σώσουμε την κόρη της και δεν είπαμε κάτι άλλο. Μου έκανε εντύπωση ότι λίγη ώρα μετά το θάνατο του τρίτου παιδιού της ήταν ψύχραιμη. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν μία μαμά που έκλαιγε και ούρλιαζε για το παιδί της. Αυτό μου έκανε εντύπωση, όλες τις ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο με την Τζωρτζίνα, γιατί η Τζωρτζίνα ήταν μία βαριά περίπτωση ασθενούς, πόσο μάλλον την ημέρα του θανάτου της» αναφέρει η παιδίατρος.

 

 

Μάνος Δασκαλάκης: Σκοπεύει να κάνει τεστ για την πατρότητα της Μαλένας και της Ίριδας;

Ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, αποκάλυψε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας. «Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Πάτρα: Πέτρος Κουσουλός στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου

Με πληροφορίες από το Mega

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ