- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πάτρα: Μεγάλη ένταση στον αέρα του Mega με τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - Απείλησε με μηνύσεις.
Μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Live News» του Mega, κατά την τηλεφωνική παρέμβαση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Όλα συνέβησαν όταν μία μάρτυρας, η κα Χριστίνα, φίλη της οικογένειας, ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς. Με παρέμβασή της στην εκπομπή, η Ελένη Λεγάτου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε λόγο για ανακρίβειες και ψέματα.
«Αυτές οι ανακρίβειες και αυτά τα ψέματα πώς τα βγάζετε στον αέρα; Να μου φέρετε μπροστά μου την κα Ασημακοπούλου (σ.σ. δημοσιογράφος) και η μάρτυρας να γυρίσει να δείξει το πρόσωπό της», άρχισε να λέει.
Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τη δουλειά της στον δήμο της Πάτρας: «Είμαι στον δήμο από το 2000, ήμουν στο "κατ’ οίκον υποστήριξη". Μετά από μεγάλο ατύχημα, πήρα αναρρωτική άδεια και μετά την άνευ αποδοχών γιατί ξεπέρασα τους μήνες που μπορούσα να πάρω αναρρωτική».
Σχετικά με τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, είπε σε έντονο ύφος στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Δεν την ήξερα, ούτε στο πρόσωπό της καθόλου. Ποτέ δεν πήγα σπίτι της, δεν μπορούν να λέγονται τέτοια ψέματα στον αέρα, ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που κάνετε δημοσιογραφία».
Στη συνέχεια, τον λόγο ζήτησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ωστόσο η κ. Λεγάτου απάντησε πως «δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα».
Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Απειλές με μηνύσεις
Τελικά, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο, Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και την καταγγέλλουσα που μιλούσε στην εκπομπή χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα και τα χαρακτηριστικά της.
«Έχω τον πόνο των τριών εγγονιών, έχω την κόρη μου που είναι αθώα και είναι στη φυλακή και βγαίνει κάθε κυρία με πίσω την πλάτη να με κατηγορήσει για την εργασία μου; Είναι ντροπή», είπε.
Ωστόσο, η μητέρα της 33χρονης προέβη σε μια αποκάλυψη σχετικά με την Τζωρτζίνα και την καταγγελία ότι το 2014 η Ρούλα Πισπιρίγκου κακοποίησε την κόρη της.
«Το ίδιο μου το παιδί πηρέ το παιδί της. Το είχε αφήσει κάπου, σε συγγενικό πρόσωπο και πήγε και την πήρε και τη βρήκε μελανιασμένη. Την πήγε στο Καραμανδάνειο και την εξέτασαν οι γιατροί. Αυτό έγινε δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο. Η Ρούλα δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό», τόνισε, επιβεβαιώνοντας στην ουσία την κακοποίηση της 9χρονης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.