- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές το 2014», λέει η γιαγιά της
Ανέφερε ότι η καταγγελία έγινε από πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη
Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές το 2014», λέει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.
H μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, κατήγγειλε κακοποίηση της Τζωρτζίνας δύο φορές το 2014 από συγγενικό πρόσωπο.
Σε παρέμβασή της στο Mega, η κυρία Λεγάτου ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε το παιδί της «μελανιασμένο στο Καραμανδάνειο» και το εξέτασαν η γιατροί. «Η Ρούλα δεν είχε ανάμειξη σε αυτό», τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η κακοποίηση που προκάλεσε μώλωπες στο κοριτσάκι έγινε από πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας.
«Ήταν διαφορετικές οι ημερομηνίες και διαφορετικά τα γεγονότα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού έγινε από την πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.
Σε κάθε περίπτωση, η κυρία Λεγάτου υποστήριξε ότι αν και εργάζεται στον δήμο από το 2000, δεν έλαβε ποτέ γνώση της καταγγελίας μέσα από υπηρεσιακές πηγές. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ουδέποτε έγινε έρευνα και ότι ο κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι δεν συνέβαινε κάτι κι όλα πήγαιναν καλά.
Πάτρα: Διαψεύδει ότι είχε σχέση με τη σπιτονοικοκυρά
Η παρέμβαση της μητέρας έγινε ως απάντηση σε μαρτυρία που τη θέλει να είναι αυτή που έφερε σε επαφή, λόγω και των υπηρεσιακών της γνωριμιών, την κόρη της Ρούλα με τη σπιτονοικοκυρά της, για την οποία διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η μητέρα της 33χρονης, που εργαζόταν σε προνοιακό πρόγραμμα του δήμου της Πάτρας φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά και της πρότεινε στη συνέχεια να την προσέχει η Ρούλα Πισπιρίγκου και να της γράψει στο σπίτι.
«Δεν είχα σχέση με τη σπιτονοικοκυρά», είπε η κυρία Λεγάτου, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες. «Ποτέ δεν την ήξερα. Η γνωριμία έγινε από τον κ. Δασκαλάκη που εργαζόταν σε ντελίβερι και της πήγαινε φαγητό. Ποτέ δεν είχα πάει σπίτι της», σημείωσε η μητέρα της 33χρονης, η οποία αρνήθηκε κάθε συνομιλία με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.