Ελλαδα

Σπιτονοικοκυρά Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανιζόταν ως ανιψιά της

Νέο θρίλερ στην πολύκροτη υπόθεση - Για έγκλημα μιλά ο Ρουγκάλας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρευνα για τη σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα και τις συνθήκες θανάτου της
Έρευνα για τη σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα και τις συνθήκες θανάτου της © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Πάτρα η σπιτονοικοκυρά και ο θάνατός της μπαίνουν στο μικροσκόπιο των αρχών στην υπόθεση με 3 παιδιά, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου παρίστανε την ανιψιά της.

Στην Πάτρα η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση σχετικά με τον τον θάνατο των τριών παιδιών στρέφεται πλέον και στη σπιτονοικοκυρά. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανιζόταν ως ανιψιά της.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η 33χρονη κατηγορουμένη για παιδοκτονία φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και να πωλούσε τα πράγματά της.

Ο τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε και συνομιλίες που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με γυναίκα, η οποία ενδιαφερόταν να αγοράσει έπιπλα και χαλιά.

Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης μητέρας | OPEN TV

Η σπιτονοικοκυρά και ο θάνατός της στην Πάτρα - Έγκλημα βλέπει ο Ρουγκάλας

Την ίδια στιγμή ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι υπάρχουν σημεία στην ιστορία με τη σπιτονοικοκυρά και τον θάνατό της, που χρειάζονται διερεύνηση.

Μεταξύ άλλων γνωστοποίησε ότι το μνήμα στο οποίο φέρεται να έχει ταφεί η σπιτονοικοκυρά, έχει ενοικιαστεί για 3 χρόνια και το κόστος έχει καλύψει ο Μάνος Δασκαλάκης. Στον σταυρό είναι γραμμένη η φράση: «Ευγενία Κούτρα - Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13 - 9 -2020», που αντιστοιχούν στο όνομα της σπιτονοικοκυράς, την ηλικία και την ημερομηνία θανάτου της. Ωστόσο, στο μνήμα υπάρχει η φωτογραφία ενός αγνώστου άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να μάθω πού βρήκε την κεταμίνη».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ