- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Συνελήφθη για δεύτερη φορά γονέας- Δεν έστελνε το παιδί του σχολείο
Τι είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν
Ηράκλειο: Συνελήφθη γονέας που δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο - Ο πατέρας συνελήφθη για δεύτερη φορά - Τρία παιδιά έχουν «εξαφανιστεί».
Για δεύτερη φορά συνελήφθη γονέας στο Ηράκλειο, καθώς δεν έστελνε το παιδί του σε σχολείο, λόγω της άρνησής του να ακολουθήσει τα μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο γιατί φοβάται να μην κολλήσει κορωνοϊό, κάτι που όμως δεν τους έπεισε.
Σε συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, με τον εισαγγελέα Ηρακλείου, συζητήθηκαν οι περιπτώσεις τριών παιδιών, από τρία διαφορετικά σχολεία στο Ηράκλειο, τα οποία και έχουν εξαφανιστεί. Ούτε η εισαγγελική έρευνα, αλλά ούτε και η σχολική κοινότητα κατάφερε να εντοπίσει αυτές τις τρεις οικογένειες, που έχουν μετακομίσει από το Ηράκλειο προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελαδάκης.
Η νέα του σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της ενδοχώρας, αφού ο Ηρακλειώτης άφησε την πόλη και επέστρεψε σε χωριό της επαρχίας Μαλεβιζίου. Σύμφωνα με το creta24.gr, ο ίδιος ήταν αυτός που πήγε στο τμήμα όταν του γνωστοποιήθηκε ότι τον ψάχνουν.
Στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκε να αναζητηθούν εκ νέου μετά το Πάσχα όλοι οι μαθητές οι γονείς των οποίων είχαν συλληφθεί το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι παρακολουθούν τα μαθήματά τους κανονικά.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ, creta24 και zarpanews
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.