- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη Κορυφής του ΕΛΚ υπογράμμισε την ευρωπαϊκή ενότητα και αλληλεγγύη στην Ουκρανία.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρέμβασή του στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη Κορυφής του ΕΛΚ που συγκάλεσε ο Ντόναλντ Τουσκ για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, στην οποία συμμετείχαν εκτάκτως και εκπρόσωποι ουκρανικών κομμάτων της Κεντροδεξιάς, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, υπογράμμισε την ευρωπαϊκή ενότητα και αλληλεγγύη στην Ουκρανία, η εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της οποίας έχει παραβιαστεί.
«Δεν μπορούμε να δεχθούμε τον ιστορικό αναθεωρητισμό με τη χρήση βίας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επανέλαβε ακόμη ενόψει της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ουκρανία, ότι η Ευρώπη πρέπει να βρει κοινή απάντηση στην αύξηση των τιμών ενέργειας. Και αυτό αφορά τόσο την επιβάρυνση για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, όσο και την ανάγκη να μην είναι η Ευρώπη εξαρτώμενη από τις διακυμάνσεις των τιμών του φυσικού αερίου και να αναζητήσει εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Zητά επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις για τις ιατρικές πράξεις που μπορούν να εκτελούνται ανά ειδικότητα
Το Ειδικό Φύλλο Πορείας περνά πλέον στην ψηφιακή εποχή
το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Βουκουρέστι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
88 πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό
Ο βροχερός καιρός πάντως δείχνει ότι... μύρισε φθινόπωρο
Το ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες
Μεγάλα προβλήματα για τους οδηγούς
Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τρίτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.