Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απαντά πότε θα δείξει το πρόσωπό της και μιλά για τον δύσκολο αγώνα που δίνει μετά την επίθεση με βιτριόλι.
Συνεχίζει να δίνει τον δικό της δύσκολο αγώνα για να επουλωθούν τα εγκαύματα που ταλαιπωρούν το σώμα της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι εξακολουθεί να υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 από την Έφη Κακαράντζουλα. Η Ιωάννα, που συνεχίζει να δίνει τη μάχη της, απάντησε σε ερωτήσεις των followers της στο Instagram και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πότε θα βγάλει τη μάσκα. Έδωσε πληροφορίες σχετικά με την πορεία της υγείας της και συγκεκριμένα ανέφερε ότι αναρρώνει μετά από ένα χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.
«Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ ‘δύσκολο’ για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα» έγραψε η Ιωάννα.
Σε ερώτηση για το αν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κρίσεις πανικού η ίδια απάντησε αρνητικά, ενώ τόνισε ότι η αυτοπεποίθησή της παραμένει στα ύψη καθώς γι’αυτό φροντίζουν οι άνθρωποι που είναι γύρω της και της δίνουν κουράγιο.
Επίσης, διευκρίνισε πώς διαχειρίζεται την αλλαγή που της προκάλεσε στη ζωή της η επίθεση με οξύ: «Με αισιοδοξία, όμορφα όνειρα, θέτω στόχους και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με τα “εργαλεία” που έχω.. Αναζητώ τις λύσεις στα προβλήματα και δεν στέκομαι στο “γιατί;”». Άλλωστε όπως έγραψε σε άλλη ερώτηση, «η επίθεση που δέχθηκα εκτός από όσα μου έχει στερήσει, μου έχει μάθει πράγματα. Είναι ο τρόπος που λειτουργώ έτσι», ενώ ανέφερε παράλληλα ότι έχει βρει τρόπους να κάνει τα πάντα, εκτός από ηλιοθεραπεία.
Σχετικά με το πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φοράει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, απάντησε πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.