Ελλαδα

Δολοφονία 7χρονου: Προφυλακιστέοι η μάνα κι ο σύντροφός της

Για το φρικτό έγκλημα στην Κυψέλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Προφυλακίστηκαν ο 33χρονος Πολωνός και η 29χρονη μητέρα του 7χρονου για το έγκλημα στην Κυψέλη.

Στη φυλακή οδηγούνται η 29χρονη μητέρα του 7χρονου αγοριού και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους.

Οι δύο τους, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, κατηγορούμενοι για την δολοφονία με φρικτό τρόπο του 7χρονου Ανδρέα.

Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με κόσμο να έχει μαζευτεί και να αποδοκιμάζει.

Το έγκλημα σε βάρος του παιδιού ανακοινώθηκε το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου. Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας παράλληλα και μία ζοφερή κατάσταση που βίωνε τόσο το αγόρι που φαίνεται να μην αναζήτησε επισταμένα κανείς, όσο και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

Πώς αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα στην Κυψέλη

Η 29χρονη μητέρα μαζί με τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφό της, τον Ιανουάριο του 2017, δολοφόνησαν το 7χρονο παιδί της και στη συνέχεια έκρυβαν τη σορό του σε εργαλειοθήκη στη βεράντα του διαμερίσματός τους, στην Κυψέλη.

Ο 33χρονος έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του 7χρονου αγοριού, επειδή ήταν άτακτο, όπως ομολόγησε στην Αστυνομία, στο διαμέρισμα που διέμεναν τότε, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη. Αμέσως μετά, ο 33χρονος έχτισε έναν αυτοσχέδιο τάφο όπου έβαλε τη σορό του μικρού Ανδρέα.

Στη συνέχεια, όταν έγινε έξωση στο ζευγάρι μένοντας για ένα διάστημα στον δρόμο, έβαλαν τα οστά του 7χρονου σε μια εργαλειοθήκη την οποία περιέφεραν στους δρόμους της Αθήνας. Έπειτα, όταν βρήκαν ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη, έβαλαν την εργαλειοθήκη μέσα σε έναν καναπέ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ