Ελλαδα

Νέο μήνυμα από την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ακόμα εδώ. Το παλεύω»

«Σημασία έχει να μην τα παρατάς» γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά τη διάρκεια δηλώσεων της στο περιθώριο της δίκης για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το νέο μήνυμα της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο - Το «ευχαριστώ» στην ιατρική ομάδα που την υποστηρίζει.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει νέο μήνυμα για τον δύσκολο αγώνα που δίνει μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου εργαζόταν στην Καλλιθέα. 

Συγκεκριμένα, θέλοντας να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα που βρίσκεται στο πλευρό της από τις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση, δημοσίευσε μία φωτογραφία από θάλαμο νοσοκομείου στην οποία εικονίζεται γυρισμένη πλάτη, με επιδέσμους στο κεφάλι και έγραψε: «Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη... μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ...το παλεύω...Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους...».

 

 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που κάνει podcast στο pod.gr, συνεχίζει να υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις, έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέρασε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στο εξωτερικό και ανάρτησε κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξε στο Instagram. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ