- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία Ελπίδα: Γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Δεδομένου ότι η κακοκαιρία θα ενταθεί
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Την κήρυξη γενικής αργίας παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αύριο, Τρίτη 24 Ιανουαρίου, αποφάσισε η κυβέρνηση.
Με κυβερνητική απόφαση κηρύσσεται γενική αργία αύριο παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία κινητοποίηση του στρατού για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική οδό.
Ανοιχτό είχε αφήσει το ενδεχόμενο να κηρυχθεί ημέρα γενικής αργίας η Τρίτη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να μην προκληθούν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία.
«Όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα από την εξέλιξη της κακοκαιρίας θα αξιολογηθεί από την πολιτική προστασία και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο κ. Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Η αργία είναι μια συγκεκριμένη ημέρα ή μια περίοδος μερικών ημερών κατά την οποία σταματούν εσκεμμένα οι περισσότερες παραγωγικές δραστηριότητες, όπως η λειτουργία των καταστημάτων και επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.