Ελλαδα

Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος την Τρίτη

Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος την Τρίτη
Λιακάδα © EUROKINNISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος την Τρίτη - Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού αναμένονται βροχές.

Αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, στο Αιγαίο και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους πυκνότερες, σύμφωνα με το meteo, για αύριο, Τρίτη 4 Ιανουαρίου. 

Παράλληλα, σποραδικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και δευτερευόντως στα δυτικά ηπειρωτικά και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο, ενώ η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 14, στη Θεσσαλία από 2 έως 15, την Ήπειρο από 0 έως 14, την ανατολική Στερεά από 1 έως 16, στη δυτική Στερεά από 6 έως 13, την Πελοπόννησο από 3 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 15, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 6 έως 15, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 16, στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 10 έως 16 και στην Κρήτη από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

  • Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
  • Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  • Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
  • Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ