Ελλαδα

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 49χρονος για τον θάνατο της μητέρας του

Τι φέρεται να είπε στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρήτη: Προφυλακίστηκε για τον θάνατο της μητέρας του
Κρήτη: Προφυλακίστηκε για τον θάνατο της μητέρας του © EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος άνδρας που συνελήφθη στην Κρήτη για τον θάνατο της 70χρονης μητέρας του.

Προφυλακίστηκε ο 49χρονος γιος της 70χρονης γυναίκας που μεταφέρθηκε νεκρή στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, από το σπίτι της στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων Κρήτης.

Σε βάρος του 50χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή με το θανατηφόρο τραυματισμό της μητέρας του και πως παρά το γεγονός ότι υπήρχαν εντάσεις στη σχέση του με τη μητέρα του παλαιότερα, ο ίδιος μπαίνοντας στο σπίτι είδε την 70χρονη στο πάτωμα και επιχείρησε μαζί με τον πατέρα του να τη βοηθήσουν.

Η 70χρονη είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας με εμφανή τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Τι κατέθεσε ο πατέρας του 49χρονου

Σύμφωνα με το ekriti.gr, κατάθεση έδωσε και ο πατέρας του 49χρονου που φέρεται να υποστήριξε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, καθώς και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντί τους.

Παράλληλα, ο συνήγορος του κατηγορούμενου λέει πως υπάρχει κατάθεση σύμφωνα με την οποία γείτονας του ζευγαριού που μπήκε στο σπίτι όταν άκουσε τις φωνές του πατέρα, είδε τόσο τον κατηγορούμενο όσο και τον πατέρα του να προσπαθούν να της κάνουν μαλάξεις.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 70χρονης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ