- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: Έκλεψε 1.300 ευρώ και τα έκρυψε στην πάνα του μωρού της
Πρόκειται για τη μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί πριν από μέρες μέσα σε χαρτόκουτα
Κρήτη: Έκρυψε στην πάνα του μωρού της 1.300 ευρώ που έκλεψε από γυναίκα πρώην βουλευτή.
Μέσα σε μία βρεφική πάνα είχε κρύψει τα 1.300 ευρώ που έκλεψε από τη σύζυγο πρώην βουλευτή, μία 27χρονη, η οποία σύμφωνα με το Cretalive, είναι η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί πριν από μέρες μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου στην Κρήτη.
Ο πρώην βουλευτής και η σύζυγός του απολάμβαναν τον καφέ τους την Παραμονή Χριστουγέννων στο εορταστικό Ηράκλειο, σε κεντρική καφετέρια της πόλης όταν κάποιο …μακρύ χέρι της έκλεψε την τσάντα της γυναίκας, την οποία την είχε αφήσει δίπλα.
Οι αστυνομικοί την εντόπισαν άμεσα να κάθεται σε σκαλοπάτι πολυκατοικίας και βρέθηκαν τα χρήματα τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.
Λεφτά μέσα σε πάνα μωρού: Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας
Συνελήφθη άμεσα το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.
Ειδικότερα, άγνωστη αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τσάντα ημεδαπής που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ.
Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και βιντεοληπτικού υλικού προέκυψε ότι η ανωτέρω ημεδαπή είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ στην κατοχή της βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.