Ελλαδα

H Ιωάννα γυμνάζεται για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι

Tι ανέφερε η γυμνάστριά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ " Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ " Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου μίλησε για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου και μέσω της γυμναστικής.

Την πρώτη προπόνηση σε γυμναστήριο έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάϊο του 2020 και μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε εννέα χειρουργεία για τα τραύματά της.

«Η Ιωάννα ήταν αδύναμη, δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα ή ένα τραπέζι και να καθίσει. Μαζί με αυτό ήταν και όλη η κακή ψυχολογία του δεν θέλω να κάνω τίποτα. Άρα είναι δύο κομμάτια, και το σωματικό, και το ψυχολογικό. Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που θαυμάζω και μου έχει δώσει μαθήματα σε όλο αυτό το ταξίδι» ανέφερε η γυμνάστρια της Χριστίνα Πάζιου.

Στο πρόσφατο podcast της Ιωάννας με τον ψυχίατρο που την παρακολουθεί από το συμβάν και μετά, η Ιωάννα έδωσε στου ακροατές ένα ακόμη μάθημα ζωής. Την περασμένη εβδομάδα η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε μαζί με τον ψυχίατρό της Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Ιωάννα». Ο διάλογός της με τον ειδικό είχε δυνατές στιγμές συγκίνησης. Αναμενόμενο αφού αφού η ιστορία της Ιωάννας συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Μάιο του 2020. Στη συνέχεια ωστόσο η εξέλιξη είχε μια αναπάντεχη τροπή αφού μέσα από τη δικαστική της μάχη βγήκε πιο δυνατή από πριν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ