- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Θοδωρής Ζαγοράκης διαψεύδει τα δημοσιεύματα πως έχει κορωνοϊό, επισημαίνοντας πως έχει κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του ιού.
O ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά τα δημοσιεύματα πως είναι θετικός στον κορωνοϊό υποστήριξε ότι «ο τελευταίος μοριακός έλεγχος (PCR) στον οποίο προέβη, μετά την επιστροφή μου από τις Βρυξέλλες, ήταν αρνητικός».
Ακολουθεί η ανάρτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη στο Facebook:
«Σε μια περίοδο πανδημίας, η κατάσταση πανικού που προκαλεί η εξάπλωση του ιού καθιστά τον κόσμο επιρρεπή σε παραπλανητικές ειδήσεις. Ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έχοντας προχωρήσει εγκαίρως σε όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, με εμβολιασμό και τακτικούς αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους, λαμβάνοντας άμεσα την αναμνηστική τρίτη δόση εμβολιασμού, θα ήταν το λιγότερο μειωτικό να θέσω σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Η πανδημία του κορωνοϊού ανέδειξε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να παραμείνεις ήρεμος και να ελέγξεις το γεγονός όπως χρειάζεται, άλλωστε θεωρώ ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία, είναι να είμαστε όλοι υγιείς και όχι μια ''είδηση'' ή πληροφορία ότι κάποιος έχει προσβληθεί από τον ιό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας μου, ωστόσο κρίνω σκόπιμο και απαραίτητο να ενημερώσω ότι και ο τελευταίος μοριακός έλεγχος (PCR) στον οποίο προέβην, μετά την επιστροφή μου από τις Βρυξέλλες, ήταν αρνητικός και ως εκ τούτου η σχετική είδηση που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες θέλω να πιστεύω ότι προήλθε από λάθος πληροφόρηση και όχι κάτι άλλο.
Οφείλουμε όλοι απέναντι στην πανδημία να είμαστε προσεκτικοί, να παραμείνουμε ασφαλείς ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς μαζί με την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αγκάθι» παραμένει η διάνοιξη της Πόντου,
Πρόσφατα είχε διευθύνει και την αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Ηρακλή
Ο 89χρονος περιέγραφε χρόνια ταλαιπωρίας με το ΙΚΑ και προειδοποιούσε για εκδικητική ενέργεια
Δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
Κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Το παιδί απομακρύνθηκε με εισαγγελική εντολή
«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις εκτιμήσεις μας» ανέφερε ο σεισμολόγος
«Από Δευτέρα επιστροφή στην Άνοιξη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια
Ιατρικό ανακοινωθέν Ερυθρού Σταυρού - Χωρίς σοβαρά ευρήματα οι τραυματισμοί των πέντε ασθενών
Ένταση μετά το μακελειό Νοεμβρίου - Καταγγελία για απειλές σε 9χρονο παιδί από τη χήρα θύματος
Μέσα στο όχημα βρισκόταν μια γυναίκα με το παιδί της
Καθηγήτρια φέρεται να πρόβαλλε θρίλερ σε μαθητές, προκαλώντας τους φόβο και αντίδραση των γονέων
Η πιθανή μεταφορά της αργίας δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για πέντε συνεχόμενες ημέρες ανάπαυσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του ανακριτή του Ναυτοδικείου Πειραιά
Ποια δρομολόγια θα υποκατασταθούν από λεωφορεία την Πέμπτη 30/4
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.