Ελλαδα

Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Και απόπειρα αρπαγής της ανήλικης κόρης της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της © Eurokinissi

Στην 49χρονη εικαστικό ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα αρπαγής της κόρης της.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα αρπαγής της κόρης της ασκήθηκε στην εικαστικό από την Αλβανία που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Ιωακείμ Κασσωτάκης άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για

  • απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
  • απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη
  • παράνομη οπλοφορία κατ'εξακολούθηση
  • παράνομη οπλοχρησία
  • ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαλάνδρι: Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού

Η σύζυγος του 68χρονου γιατρού, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έκανε λόγο για συνεχείς παρενοχλήσεις από τη 49χρονη, παρότι η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της, αλλά και υπήρχαν σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

«Συνέχεια μας ενοχλούσε, χρόνια», είπε, και σημείωσε πως υπήρξε συμβάν και την προηγούμενη ημέρα. «Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια», είπε η σύζυγος του γιατρού.

«Έχουμε κάνει τόσα δικαστήρια με αυτή τη γυναίκα, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν ελεύθερη», επισημαίνει, ενημερώνοντας παράλληλα ότι ο σύζυγός της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά το χειρουργείο. «Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», συμπλήρωσε.

«Δεν είναι ότι έκανε φασαρίες, είναι μια γυναίκα που περιμένει έξω, είναι ψυχοπαθής και ασκεί ψυχολογική βία. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη», είπε η ίδια.

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα την πυροβολούσε η δράστις στην περίπτωση που ήταν κάτω και εκείνη, η σύζυγος του οφθαλμίατρου απάντησε: «Ναι, γιατί ήταν το πρωί που έλειπε και η Μελίνα και ο Γιώργος. Πιστεύω ήταν για εμένα. Είχε έρθει και προχθές. Συνέχεια μας ενοχλεί. Έχουμε κάνει δικαστήριο, η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας πριν μερικά χρόνια»

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δυο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ