Ελλαδα

Στη φυλακή ο προπονητής που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Ζήτησε να πληρώσει «για αυτά που πραγματικά έκανε και όχι για αυτά που του αποδίδονται»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη φυλακή οδηγείται ο προπονητής που κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών
Στη φυλακή οδηγείται ο προπονητής που κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών - ΑΡΧΕΙΟ © Kirill Zharkiy/Unsplash

Προφυλακιστέος ο 35χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση δύο αθλητριών, ηλικίας 13 και 15 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος είπε στον ανακριτή ότι έκανε ένα σφάλμα και πως αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί, αλλά τα πραγματικά περιστατικά δεν είναι αυτά που αναφέρονται στις καταγγελίες.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του μετά από καταγγελία της μίας από τις δύο παθούσες, ο 33χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με το κορίτσι που τον κατήγγειλε, οι σε βάρος της πράξεις του κατηγορούμενου διήρκεσαν επί δύο χρόνια.

Η δεύτερη παθούσα, ενήλικη σήμερα, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι επί τουλάχιστον πέντε χρόνια ο προπονητής την αποπλανούσε.

Ο δικηγόρος του 35χρονου προπονητή, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον προπονητή τένις που συνελήφθη

«Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον προπονητή τένις στα Βόρεια Προάστια που κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανηλίκων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ