Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα 3 Νοεμβρίου στους δρόμους της Αθήνας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα
Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα © Eurokinissi

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Κηφισού από την συμβολή της με την Παραλιακή έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δύσκολη και η κάθοδος από την Αττική οδό έως την Ιερά οδό. 

Μεγάλες καθυστερήσεις στην Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην Παραλιακή ανά τμήματα από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως το λιμάνι του Πειραιά.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην ανηφόρα της Κατεχάκη από Ηλιούπολη και στην κάθοδο από Περιφερειακή Υμηττού έως τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον Σταυρό Αγ. Παρασκευής στην Περιφερειακή Υμηττού έως τον κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Δημοκρατίας έως το Δαχτυλίδι στην Κηφισίας.

Πολύ δύσκολη η Λ.Κηφισίας και στα δύο ρεύματα κυρίως μεταξύ Πανόρμου και Αγίας Βαρβάρας, αλλά και η κάθοδος της Μεσογείων από τον Χολαργό έως την Φειδιππίδου.
Χαμηλές ταχύτητες στην Λαγουμιτζή από Νέο Κόσμο προς Πετράλωνα και στους δρόμους που οδηγούν στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ