Ελλαδα

28η Οκτωβρίου: Η παρέλαση στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι (βίντεο)

Οι μαθητές έστειλαν το δικό τους μήνυμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη έγινε κανονικά η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου 1940 και την Επέτειο του ΟΧΙ
Στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη έγινε κανονικά η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου 1940 και την Επέτειο του ΟΧΙ © neakriti.gr/YouTube

Στο Αρκαλοχώρι ο πρόσφατος σεισμός δεν σταμάτησε την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου 2021 και την Επέτειο του ΟΧΙ, με τις εικόνες να είναι συγκινητικές.

Στο Αρκαλοχώρι οι μαθητές που έκαναν παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης. Παρά τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,9 Ρίχτερ, μαθητές και γονείς και τοπικές αρχές τίμησαν την εθνική Επέτειο του ΟΧΙ.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην παρέλαση, με τους μαθητές να περνούν δίπλα από σπίτια που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό στο Αρκαλοχώρι.

«Με δύσκολες συνθήκες φέτος αλλά πρέπει να παρελάσουμε, να τιμήσουμε το ΟΧΙ» ανέφερε ένας από τους μαθητές. «Το μήνυμά μας είναι να μένουμε δυνατοί ακόμα και μετά απ' όλα αυτά που έχουν γίνει. Μπορεί να είμαστε σεισμόπληκτοι, αλλά ήρθαμε να παρελάσουμε» ξεκαθάρισε μαθήτρια που συμμετείχε στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου 1940 και την Επέτειο του ΟΧΙ στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι.

28η Οκτωβρίου: Η παρέλαση στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι

Σημειώνεται ότι στους Αρκιούς έκαναν παρέλαση δύο μαθητές, την ώρα που στη Σαντορίνη υψώθηκε η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ