- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δήμητρα της Λέσβου: «Ο οδηγός πετούσε ρούχα ενώ ψυχορραγούσε»
Ντοκουμέντα από το τροχαίο στο Φαληρικό Δέλτα
Δήμητρα της Λέσβου: Δημοσιοποιήθηκαν ντοκουμέντα από κάμερες κυκλοφορίας από το βράδυ που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.
Ντοκουμέντα από κάμερες κυκλοφορίας το βράδυ που σκοτώθηκε η Δήμητρα της Λέσβου, όταν και χτυπήθηκε από ανασφάλιστο όχημα στην Ποσειδώνος και εγκαταλείφθηκε αβοήθητη. Το συμβάν έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο στο Φαληρικό Δέλτα, με τις εκθέσεις που συνέταξαν οι πραγματογνώμονες να ρίχνουν φως στις συνθήκες του τροχαίου.
Δήμητρα της Λέσβου: Τι υπογραμμίζουν οι πραγματογνώμονες
Ο μηχανολόγος μηχανικός κ. Φίλιππος Μπρέζας και ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Αναστάσιος Δέδες υπογράφουν τα υπομνήματα. Συγκεκριμένα, οι πραγματογνώμονες κατάφεραν να ακολουθήσουν τις κινήσεις του 84χρονου οδηγού της μαύρης Mercedes, που, αφού παρέσυρε τη Δήμητρα, την εγκατέλειψε και περίπου δύο χιλιόμετρα παρακάτω στάθμευσε το όχημα, ξεκόλλησε υπολείμματα ρούχων της Δήμητρας και τα πέταξε στο πεζοδρόμιο, ενώ το θύμα κειτόταν αβοήθητο στην άσφαλτο.
Από την πλευρά του, ο κ. Δέδες αναφέρεται σε «ενέργεια δόλια και κατακριτέα εκ μέρους του ηλικιωμένου». Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οδηγός είχε δίπλωμα τριετίας που έληξε στις αρχές Ιουνίου, ενώ το ανασφάλιστο όχημα ήταν στο όνομα της συζύγου του.
Η Τροχαία, στην έκθεση αυτοψίας που πραγματοποίησε, περιγράφει λεπτομερώς το τροχαίο στις 5:10 τα ξημερώματα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η Δήμητρα της Λέσβου αργοπέθαινε για πάνω από δύο ώρες αβοήθητη, στην άκρη της Ποσειδώνος. Η Τροχαία ενημερώθηκε για το τροχαίο μετά τις 7 π.μ.
Να θυμίσουμε πως η Δήμητρα είχε εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και στις 9 του μήνα η σορός της εντοπίστηκε στο Φαληρικό Δέλτα χωρίς να ταυτοποιηθεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο νέος φωτισμός έχει ως στόχο την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας και της οχυρωματικής δομής του μνημείου
Προειδοποίηση για βροχές κα καταιγίδες
Για αύριο έχει εκδοθεί κόκκινη προειδοποίηση για Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Δωδεκάνησα
Σε πλήρη ετοιμότητα ο Εθνικός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας
Κλείνει οριστικά το ιστορικό καφενείο επί της Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου γωνία
Με τη συμμετοχή 22 σχολείων και της Φιλαρμονικής Λεμεσού τιμήθηκε η εθνική επέτειος
Η ελληνική σημαία είναι 150 τετραγωνικών μέτρων
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Σε ποιες περιοχές η παρέλαση θα γίνει με βροχή
Ο ηθοποιός ως πολιτικώς ενάγων μετά τη μήνυση εναντίον γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα με τους 40 «αχυράνθρωπους»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.