Ελλαδα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σώος εντοπίστηκε ο αγνοούμενος στο Πικέρμι

Έρευνες από την ΕΜΑΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας της ΕΜΑΚ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Έρευνες για αγνοούμενο στο Πικέρμι από την κακοκαιρία «Μπάλλος»
Άνδρας της ΕΜΑΚ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Έρευνες για αγνοούμενο στο Πικέρμι από την κακοκαιρία «Μπάλλος» © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Πικέρμι καλά στην υγεία του βρέθηκε ο αγνοούμενος από την κακοκαιρία «Μπάλλος», με δυνάμεις της ΕΜΑΚ να κινητοποιούνται.

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες στο Πικέρμι για αγνοούμενο άνδρα, την ώρα που η κακοκαιρία «Μπάλλος» συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στην Αττική. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ βρέθηκε στην περιοχή Ήρεμο Πεύκο στο Πικέρμι μετά από καταγγελία για αγνοούμενο.

Είχε προηγηθεί επικοινωνία στο 112 από πολίτη, ο οποίος ανέφερε πως είδε έναν άνδρα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος οδηγός κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία του.

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» πλημμύρισε την Αττική, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα. Στη Νέα Φιλαδέλφεια σχολείο πλημμύρισε, με τους μαθητές να δημιουργούν μια «γέφυρα» από θρανία για να μπορέσουν να φύγουν. Στην Ποσειδώνος λεωφορείο εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα σχολεία στην Αττική είναι κλειστά αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 με απόφαση της Περιφέρειας.

Πληροφορίες για αγνοούμενο στο Πικέρμι

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ